Vanaf 1 januari 2014 moeten ANBI’s (Algemeen Nut Beogende Instellingen) de onderstaande gegevens op het internet publiceren. Stichting Zorgkinderen heeft de ANBI status.

Stichting Zorgkinderen

Bestuurssamenstelling
J.R. Rozendaal
E.R.E. Oldenburg
A. van Welie

RSIN - fiscaal nr.

Doelstelling
Stichting Zorgkinderen is in 2011 opgericht en stelt zich ten doel belangeloos 24-uurszorg te verlenen aan kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
De stichting is eigenaar van een kleinschalig woon- en zorghuis, waar vijf kinderen kunnen wonen op een manier die het voor ouders mogelijk maakt hun kinderen aan de zorg van professionals over te laten. Het is als een gezinshuis, waarin kinderen met een beperking op hun manier een gelukkig leven kunnen leiden.

Beleidsplan 2016-2019

De bestuursleden vervullen een onbezoldigde functie.

Verslag uitgeoefende activiteiten
Maatschappelijk Verslag 2017